Celebracje.pl

… strona dla miłośników świętowania z okazji lub bez :)

gotujemy 28/11/2009

Long time no hear… czyli wielkie zamieszanie w Smakach – 10/10/2010

Pierrrrnikowo, czyli czas piec, pakować i obdarowywać! – 1/12/2010

Prawie jak w Alpach, czyli jak w kwadrans przenieść się w góry za pomocą fondue – 1/01/2011

Chińskie ciasteczka z wróżbą – 9/01/2011

Rolowane tortille, czyli 3, 2, 1… głodni goście u drzwi – 9/01/2011

Mięsiste, puchate, czyli muffiny bananowe – 9/01/2011

Kozi ser w kopercie, czyli moja interpretacja chevre chaud – 13/02/2011

Poskromienie złośnicy, czyli kaczka w czerwonym winie z kasztanowym ragout – 13/02/2011

Cafe gourmand, czyli co koniecznie zamawiać w paryskiej restauracji na deser – 13/02/2011

Francuskie menu na miarę, czyli zimowa wersja sierpniowej kolacji – 13/02/2011

Menu na miarę zaręczyn, czyli jak sprawić, żeby powiedziała „tak”… – 23/03/2011

Menu na miarę rocznicy ślubu, czyli jak świętujemy trzydzieści lat później – 23/03/2011

Menu na miarę pięciolatki, czyli wieczór królowej leśnych wróżek – 30/03/2011

Menu na miarę Europy, czyli polsko-włosko-francuska integracja – 06/04/2011

Menu na miarę strażaka, czyli jak ugasić ogień w gardle – 12/04/2011

Menu na miarę dobrego humoru, czyli paryska wiosna z Pałacem Kultury w tle– 19/04/201

Menu na miarę dobrej żony, czyli wielkie greckie urodziny – 27/04/2011

Menu na miarę los amigos, czyli meksykańskie imieniny – 03/05/2011

Menu na miarę kresowej miłości, czyli Polska i Białoruś w jednym garnku – 10/05/2011

Menu na miarę Baobabu, czyli malgaska kolacja na plaży – 18/05/2011

Menu na miarę maratończyka, czyli wiosna w Nowym Jorku – 25/05/2011

Żurawiny, choinka i śliwki, czyli… w co opatulić zimowy stół na święta – 28/12/2011

Słodko słony karnawał, czyli… zaczynamy Nowy Rok z przytupem! – 15/01/2012

Pistacje, migdały i wszystkie kolory tęczy, czyli… miłości do macarons ciąg dalszy! – 05/02/2012

Jak dwie połówki… gruszki, czyli daruj sobie walentynkową kolację i przejdź do ofensywy! – 08/02/2012

Przepis na miłość, czyli truskawki w środku zimy – 12/02/2012

Rude jest piękne, czyli coś dla miłośników… dyni! – 14/10/2012

 Jesienne macarons, czyli słoneczne maleństwa z kremem z pieczonej dyni – 14/10/2012

Jesień w pigułce, czyli jak wcisnąć wielką dynię do tyciej czekoladki – 15/10/2012

Rodzinny kompromis, czyli prawdopodobnie najlepsze śliwkowe od/krycie sezonu – 20/10/2012

Makaroników cd, czyli… przepraszam, ale nadal nie mam ich dość! – 28/10/2012

Pierwszy mróz… czyli pierwsze mroźnie pierniczki w tym roku – 02/11/2012

3, 2, 1… oficjalne otwarcie sezonu piernikowego! – 18/11/2012

Piernikowe szczęście, czyli o wpływie korzeni na ośrodkowy układ nerwowy! – 20/11/2012

Paris-Brest po polsku, czyli grudniowy Paryż w śnieżnej Warszawie – 27/12/2012

KarmeLOVE na powitanie nowego roku, czyli wszystko, co kocham – 01/01/2013

 

One Response to “gotujemy”

  1. agata wojcik Says:

    Witam Pania Pani Olu, wlasnie zupelnie przez przypadek przed chwila obejrzalam Pani program w TV puls, zreszta po raz pierwszy i od razu poczulam do Pani przeogromna sympatie – Pani osobowosc i to co za Pani sprawa dzieje sie w kuchni …. a przy tym tyyyyyyyle CIEPLA, ciesze sie z pomyslu prowadzenia takiego programu i ze to akurat Pani robi, zycze dalszych sukcesow i powodzenia we wszystkich sferach zycia.
    Mam tez jedno zapytanie, ten program ktory wlasnie obejrzalam to byl obiad dla maratonczyka i bardzo mi sie spodobala Pani propozycja ale zamiast zapisac sobie skladniki to przygladalam sie na Pania w jakims zauroczeniu (prosze mnie zle nie zrozumiec,mysle ze od zawsze zachwycaja mnie ludzie o zblizonej osobowosci, niemal wszyscy moi znajomi emanuja tym czyms co zauwazylam u Pani, mysle ze nie ma w tym nic zlego). Mialam nadzieje ze znajde liste skladnikow na internecie, mysle ze sie pojawia w pozniejszym terminie ale czy w drodze wyjatku przesle mi Pani te przepisy w najblizszym czasie na moja poczte,
    Serdecznie pozdrawiam i zycze cudownych Swiat Wielkanocnych i zeby Zmartwychwstaly Chrystus czuwal nad Pania, prowadzil i chronil przed tym co nie jest dobre dla Pani.
    Agata W


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s